szkoda, po co Ci zabytki skoro mozesz kupic cos co mniej wymaga dlubania? ale co kto lubi
Przesiadka na jednoślad....
Zwiń
X
-
Niekoniecznie.
Mnie zafascynował Junak. Jednak wolałbym pojeździć niż dłubać (jeszcze nie te lata ;p )
Generalnie padło na klasyczną Japonię.
3 miechy szukania i znalazłem.
Honda CBX 750 F z 1984 r. Trochę rzeczy do zrobienia (uszczelniacze przedniego zawieszenia + polerka lag, sprzęgło, czyszczenie i synchro gaźników, klocki przód i tył, nowy płyn hamulcowy, komplety naprawcze do pompy sprzęgła i hamulca przód, jakieś mniejsze duperele, oczywiście olej). Całość zamknąłem się w 5k PLN za motor z częściami i robocizną 2 tyg u mechanika.
Do tego kask (HJC przeceniony bo ostatnia sztuka ale pasuje idealnie), kurtka, spodnie, buty, rękawiczki i bajerancka kamizelka odblaskowa :diabelski_usmiech
Zliczając całość - ok 7k PLN wystarczyło.
Czyli mocno budżetowo. Dla mnie wystarcza i daje tyle radochy ile i kiedy chcę.
Nie jeżdżę dużo więc nie muszę się martwić że mi sprzęt traci na wartości - jest już tak stary że tańszy nie będzie
Komentarz
-
-
Witam
To i ja wtrące swoje trzy grosiki )
http://www.motoforum.pl/Magazyn/200610/gsr.html - artykuł opisujacy
http://dwakola.ubf.pl/forum/viewthre...2&thread_id=16 - kilka fotek mojej maszynki, jeszcze bez gmoli i owiewki przedniej
GSR 600 - mam i sobie chwale DDD
może cusik takiego
+ owiewka przednia naprawde jazda o wiele przyjemniejsza
pozdr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leffGSR dla usera bez doswiadczenia ......... IMO to nie jest dobry pomysl
a ja myslisz miałem doświadczenie ?
trafiła się okazja to skorzystałem
Zrobiłem prawko na koniec 2007 tak to chodziło za mną i wychodziło
Kolega kupił tego sprzęta w marcu 2007 - rok produkcji grudzień 2006.
Polatał chwile i sprzedał mi za 60% ceny nowego DD on dał troche ponad 30k
ja dałem 16k to naprawde nie było się co zastanawiać i skorzytałem z okazji.
Ja też byłem ŚWIERZAKIEM !!! ale naprawde jeśli ktoś ma trochę oleju w głowie to nie zrobi sobie krzywdy ).
pozdr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez robekcooldoczytałem , że jutro, ale mam trochę robótki i Agata ma imieniny, więc odpuszczam
lekarz zaliczony - bezterminowo :szeroki_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Ja już dziś rozpocząłem sezon. Co prawda na skuterku :lol: . Ale rundkę kilkunastu km przejchałem bo pogoda super.Audi A6 allroad, 300KM, 570Nm
ttp://www.modpro.pl/ - Engine Tuning
http://www.termowizja.bielsko.pl/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez robekcooldoczytałem , że jutro, ale mam trochę robótki i Agata ma imieniny, więc odpuszczam
lekarz zaliczony - bezterminowo :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez robekcoolZamieszczone przez szkodaZamieszczone przez robekcooldoczytałem , że jutro, ale mam trochę robótki i Agata ma imieniny, więc odpuszczam
lekarz zaliczony - bezterminowo :szeroki_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez robekcoolNie chcę krakać, tyle to "normalny" kurs kosztuje- przynajmniej w Mińsku, ale... bez jazd i chodzenia na wykłady powinno być taniej. Może /2 , może /3 :diabelski_usmiech
to mówimy o kursie na prawo jazdy czy kupnie prawa jazdy na lewo, bo się pogubiłem :roll:
ja po prostu normalnie robię prawo jazdy kat. A i tyle.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Komentarz